ILLUSTRATION

A selection of finished pieces for book covers, interior illustrations and promotional art.

10 comments:

 1. The last two are great, the one with the frog in his pack and the mushrooms in the basket, the floating guy with the green lantern is cool as well.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cheers! The last two are "vättar" - the Swedish version of gnomes or brownies. The guy with the lantern is a "lyktgubbe" which translates as "lantern-man" - basically a will o´ the wisp.

   Delete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Hej Johan!
  Jag måste bara börja med att säga att jag fick två av dina böcker(Nordiska Gudar och Nordiska Väsen) i julklapp och jag kan ärligt säga att det är den bästa julklappen jag fick. Du vet när man får något som man inte vill lägga ifrån sig utan man går gärna runt med det, man vill gärna sitta med det och inte nödvändigtvis läsa det eller använda det, men gärna ha det nära(jag har läst igenom dom några gånger självklart). Älskar hur påkostade böckerna känns och hela upplägget med bilder och papperskvaliteten, det känns verkligen som genomtänkta böcker.😁

  Jag har egentligen två frågor också.

  Jag undrar om du ska ha någon signering eller utställning i Stockholm planerat?

  Fråga två, jag vill jättegärna köpa några tryckta illustrationer, men dom jag avgudar hittar jag tyvärr inte. Uppdaterar du ditt "förråd" eller finns det någonstans där jag hittar alla dina alster?

  Mvh Johan

  ReplyDelete
 4. How to buy your books in the US? I went to Bokus, however US is not an option. Thank you for any information.

  ReplyDelete
 5. Hej Johan!
  Jag vet inte riktigt om det här är stället att fråga om det (eller om du ens kommer se det här inlägget), men den andra sidan egerkrans.com är temporärt död just nu och jag tänkte att det här var ett lika bra ställe som något annat.
  Som det har nämnts tidigare är tryckta affischer med dina illustrationer
  väldigt eftertraktade. Finns det någon chans att det kommer säljas i butik eller på nätet någon gång i framtiden? (Speciellt illustrationer från Nordiska väsen och Nordiska gudar)

  ReplyDelete